ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Στενό "μαρκάρισμα " Νίκου Παππά στην κεντροαριστερά

«Η Κεντροαριστερά οφείλει να δικαιώσει την ιστορία της ως παράταξη προόδου και αλλαγής» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ενώ επεσήμανε ότι «με μια τέτοια Κεντροαριστερά ασφαλώς και ο δρόμος των συγκλίσεων είναι ανοιχτός».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ο κ. Παππάς κάλεσε τους υποψηφίους για την ηγεσία του υπό συγκρότηση νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους με τη Ν.Δ., ενώ διερωτήθηκε «αν είναι δυνατόν ένας προοδευτικός άνθρωπος να υποστηρίζει έναν σχηματισμό», αν αυτός «πάρει εκ νέου πορεία συνεργασίας με τους κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη, οι οποίοι είναι νοσταλγοί των χειρότερων στιγμών της ιστορίας μας», όπως είπε.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι εντός του 2017 αναμένει να έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης του φορολογικού πλαισίου των καναλιών, αν οι ιδιοκτήτες τους συμβάλουν στη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύου οπτικών ινών υπερυψηλών ταχυτήτων ύψους 500 εκατ. ευρώ και ότι έως το τέλος του 2018 θα έχει ολοκληρωθεί σε όλο το Δημόσιο η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων.

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.