ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Το σχέδιο συμφωνίας δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα

Το αποτέλεσμα του πρόσφατου Eurogroup και της πολύπαθης συμφωνίας σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΑΧΙΑ, ο κ. Γεωργιάδης εκφράζει την εκτίμηση πως το σχέδιο συμφωνίας δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την επιτροπεία και ότι απλώς εξασφαλίζει τη μη χρεοκοπία της χώρας τον Ιούλιο.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως «χωρίς πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές η επιτροπεία θα συνεχιστεί και αυτό το σχέδιο δεν επιτρέπει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές».

Επίθεση κατά της κυβέρνησης, όσον αφορά την περίφημη διαπραγμάτευση, αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας ότι «όσο καιρό θα έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα υπάρχει αβεβαιότητα στην αγορά. Με τον κ. Τσίπρα στην εξουσία δεν μπορεί να γυρίσει η οικονομία. Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά, πρέπει να φύγει».

Αντίθετα, υποστηρίζει ότι «όταν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα καθώς η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα μας να βγει γρήγορα από την επιτροπεία».

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.