ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Σον Πεν- Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ενωμένοι για την Αϊτή

Ο Σον Πεν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις για το φιλανθρωπικό τους έργο κατά τον 8ο ετήσιο έρανο της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση της Αϊτής.

Ο Ντι Κάπριο ήταν ο τιμώμενος καλεσμένος σε δείπνο γκαλά το περασμένο Σάββατο, όπου συγκεντρώθηκαν 3,5 εκατ. δολάρια για την οργάνωση του Σον Πεν. Η πρόσκληση για να παραστεί κανείς κόστιζε 15 χιλ. δολάρια. Ο «Λίο» τιμήθηκε για τα 20 χρόνια της συνεισφοράς του στην καταπολέμηση των κλιματικών αλλαγών μέσω του ιδρύματος του που φέρει το όνομά του.

Ο Πεν είπε ότι το έργο του Ντι Κάπριο του έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσει τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση μετά από τον καταστροφικό σεισμό του 2010 στην Αϊτή που άφησε χιλιάδες πολίτες στο δρόμο και χωρίς πόρους για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο χαρακτήρισε τον συνάδελφό του πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση, ανταποδίδοντας τις φιλοφρονήσεις.

 

Πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.