ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Bουλευτές της Χ.Α μαζί με τους διαδηλωτές εναντίον της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε και απόψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου».  

 Όπως έγινε γνωστό, μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά των συντελεστών της παράστασης.  
  Η συγκέντρωση ενάντια στην θεατρική παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου» έγινε έξω το θέατρο, στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  
  Αυτή τη φορά, εκτός από παλαιοημερολογίτες, το «παρών» δίνουν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα οι Γιάννης Λαγός, Αντώνης Γρέγος, Γιάννης Σαχινίδης (Πέλλα) και Χρήστος Χατζησάββας (Κιλκίς).  
 Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, λίγη ώρα νωρίτερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά κατά των συντελεστών της παράστασης.  
 Για την πρωτοβουλία ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και πρόκειται να διαταχθεί προανάκριση για να διαπιστωθεί εάν τελείται το αδίκημα της κακόβουλης βλασφημίας.   
Ο cult «πατήρ Κλεομένης» που πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες: Πηγή: .lifo.gr
Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.