ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Το ΠΑΜΕ μετά το ντου στην Αχτσιόγλου αιφνιδίασε το Μαξίμου και έφτασε έξω απο την πόρτα του

Είχε ξανά γίνει και στο παρελθόν και το έκαναν και τώρα . Αιφνιδιαστικά, λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, 60 με 70 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πιάνοντας στον ύπνο την κυβέρνηση και την αστυνομία η ομάδα των μελών του ΠΑΜΕ εμφανίστηκε ξαφνικά στην αρχή της Ηρώδου Αττικού και άρχισε να κατεβαίνει. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους εμπόδισαν και έτσι τα μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν εύκολα έξω από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου. Ενδεχομένως η αστυνομία να έχει λάβει εντολές για διακριτική επιτήρηση προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις όπως τα χθεσινά στο υπουργείο Εργασίας. Ενδεχομένως να υπήρξε και αυτή η ανοχή από την πλευρά της αστυνομίας επειδή ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σήμερα ταξιδεύει για Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των χωρών του Νότου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ μόλις έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου άπλωσαν το πανό τους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα καυτά του πολυνομοσχεδίου (για τις απεργίες και του πλειστηριασμούς).
Η ενέργειά τους αυτή έρχεται σαν συνέπεια της δυναμικής χθεσινής κινητοποίησης τους στο υπουργείο Εργασίας.

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.