ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Με γρήγορους ρυθμούς στο ιδρυτικό συνέδριο το "Κίνημα Αλλαγής"

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία όλων των οργανωτικών διαδικασιών ενόψει του συνεδρίου, σήμερα το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ θα συναντηθούν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπή οι οποίοι θα προετοιμάσουν την συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ). Μια επιτροπή που θα αποτελείται περίπου από 350 άτομα.

 

Στη συντονιστική επιτροπή θα προεδρεύσει ο συντονιστής, γραμματέας της Κ.Ο. της ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου και θα πάρουν μέρος τα μέλη της επιτροπής που οριστήκαν προχθές Κυριακή. Προερχόμενοι από όλες τις πλευρές , τάσεις, και κόμματα που συγκροτούν το νέο φορέα της κεντροαριστεράς, θα επιχειρήσουν χωρίς εσωκομματικούς κραδασμούς να δημιουργήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου.

Στην ΟΕΣ θα μετέχουν περί τα 350 στελέχη απ όλη την Ελλάδα που στόχο έχουν να ορίσουν τις οργανωτικές διαδικασίες για το συνέδριο. Ένα συνέδριο στο οποίο θα εκπροσωπηθούν όλες οι κοινωνικές επαγγελματικές και επιστημονικές τάξεις. Για το σκοπό αυτό, η Φώφη Γεννηματά, έχει κάνει μέχρι στιγμής, αρκετές συναντήσεις στις οποίες εξηγεί το όραμα και τις πολιτικές προοπτικές του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Η ίδια δίνει μεγάλη βαρύτητα σε ειδικές κατηγορίες συμπολιτών μας που θέλει ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς να εκπροσωπεί στο σχέδιο του για μια νέα Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η επικεφαλής του υπό ίδρυση νέου φορέα από την εκλογή της και μετά, έχει συναντηθεί με εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, με ομάδες τρίτεκνων , πολύτεκνων , συνταξιούχους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι όλοι τους έχουν μεταφέρει στην Φώφη Γεννηματά την αγωνία τους για τα μέτρα που έχουν υποστεί και πρόκειται να αντιμετωπίσουν και το έτος που διανύουμε.

Σε αυτούς τους ανθρώπους και όχι μόνο η κ. Γεννηματά δίνει βαρύτητα έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανισότητες που υπάρχουν διαμορφώνοντας ένα πλήρες πλαίσιο στον προσυνεδριακό χρόνο που έχει μέχρι το συνέδριο.

Με άλλα λόγια θα συζητηθεί το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα εργαστούν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής έτσι ώστε να υπάρξουν τα κείμενα των πολιτικών θέσεων που θα συζητηθούν στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που θα συναντηθούν στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και θα διαμορφώσουν το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν , είναι:

· Αναστασοπούλου Ολυμπία,

· Αντωνίου Τόνια,

· Ασκούνης Κώστας,

· Βαρδίκος Χαράλαμπος,

· Διακουλάκης Νίκος,

· Δρέττα Αθηνά,

· Ιωσήφ Νίκος,

· Καπετανγιάννης Βασίλης,

· Καρκατσούλης Παναγιώτης,

· Καρχιμάκης Μιχάλης,

· Κατρίνης Μιχάλης,

· Κορακίδης Οδυσσέας,

· Λάμψια Πωλίνα,

· Μαργαρίτης Θόδωρος,

· Μεϊμάρογλου Γιάννης,

· Μπίστης Νίκος,

· Μπουλμπασάκος Γιώργος,

· Μωραΐτης Θάνος,

· Παπαθανάση Αφροδίτη,

· Πίτσος Γιώργος,

· Πρωτόπαπας Χρήστος,

· Ρέππας Δημήτρης,

· Σαλαγιάννης Νίκος,

· Σαχινίδης Φίλιππος,

· Σπυρόπουλος Ανδρέας,

· Τσιόδρας Δημήτρης,

· Χάλαρης Μιχάλης,

· Χατζησωκράτης Δημήτρης,

· Χρυσοχοΐδης Μιχάλης,

· Ψαριανός Γρηγόρης.

Στη Συντονιστική Γραμματεία μετέχουν επίσης εκ μέρους της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου Μανώλης Όθωνας και από ένας εκπρόσωπος των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, τις παραμονές των Γιορτών.

 

 

 

πηγη the caller.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.