ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Κανονικά Καραμανλής και Σαμαράς στις περιφέρειες τους

Εντείνεται η φημολογία για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος σε 10 ημέρες.

Ειδικά, δε, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να μην συμπεριλάβει την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, στην κυβέρνηση ή σε άλλη μη αιρετή θέση, τα σενάρια πήραν χαρακτήρα παλιρροιακού κύματος, καθώς πολλοί έσπευσαν να προβάλλουν την απόφαση αυτή και σε άλλα στελέχη, με πρώτους τους πρώην πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Κάπως έτσι, είτε μέσω υπαινιγμών είτε μέσω εκτιμήσεων, έπεσε στη δημοσιογραφική και πολιτική αγορά και το σενάριο «μεταφοράς» των δύο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πέραν του γεγονότος ότι, με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης θα έχανε την ευκαιρία να αναδείξει, εκ του ασφαλούς, κάποια στελέχη που δεν θα ήθελε να βάλει στην αρένα του σταυρού, το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει βάση. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει και από όσα ειπώθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, στο γραφείο της Παναγή Κυριακού.

Παρά τις περιορισμένες πληροφορίες, στελέχη που έχουν κάποια γνώση των όσων ειπώθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών, επιμένουν ότι ουδεμία σχετική αναφορά υπήρξε, ενώ η κουβέντα επικεντρώθηκε στο επικείμενο συνέδριο αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Εφόσον αυτά επιβεβαιωθούν, οι δύο πρώην γαλάζιοι πρωθυπουργοί θα μείνουν αμετακίνητοι. Ο μεν Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη, ο δε Σαμαράς στην Καλαμάτα.

Πηγη Newpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:

Χαίρονται στο ΠΑΣΟΚ
Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.