ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ν. Παππάς: «η ΝΔ πόνταρε στην αριστερή παρένθεση και έχασε».

Την αισιοδοξία του για την πορεία της Ελλάδας στο μέλλον διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, τονίζοντας παράλληλα ότι «η ΝΔ πόνταρε στην αριστερή παρένθεση και έχασε».

Σύμφωνα με τον ίδιο σε συνέντευξή του στο ''Κόκκινο'': «Κοιτώντας προς το μέλλον θα μπορούσε να πει με σιγουρία κανείς ότι εχουμε μπει σε άλλη φάση. Φάνηκε ποιά κυβέρνηση μπορεί να τακτοποιήσει δημοσιονομικά τη χώρα βάζοντας την σε τροχιά ανάπτυξης δημιουργώντας τις βάσεις για ένα λειτουργικό κοινωνικό κράτος. Πρέπει να εντατικοποιηθεί η δουλειά για να διαχυθούν τα θετικά στοιχεία που εμφανίζει η ελληνική οικονομία σε ολόκληρη την κοινωνία. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Ο κ. Παππάς εμφανίστηκε αιχμηρός απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας: «Η ΝΔ είχε ποντάρει τα πάντα στο στοίχημα της «αριστερής παρένθεσης». Το έχασε. Να κοιτάξει τα του οίκου της καθώς πλέον τα ακροδεξία στοιχεία του κόμματος της έχουν πάρει το τιμόνι».

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός μίλησε και το νομοσχέδιο για το ραδιόφωνο: «Αν μία φορά είναι άναρχο το τοπίο στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο είναι χίλιες. Χρειάζεται να συζητήσουμε ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδιού τις προϋποθέσεις για την ρύθμιση και την τεχνολογία. Υπάρχει χώρος για όλους τους κανονικά λειτουργούντες σταθμούς».

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.