ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Μαρία Σπυράκη: Υπήρξε συνεννόηση μεταξύ Μητσοτάκη- Μπακογιάννη

«Ήταν μία έντιμη απόφαση που ελήφθη σε ουδέτερο χρόνο», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Καθημερινή της Κυριακής», στην οποία είπε πως δεν θα τοποθετηθεί κανένας συγγενής του σε κυβέρνηση που θα σχηματίσει ή σε πολιτειακό αξίωμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Σπυράκη σημείωσε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το αποφάσισε μόνος του, ενώ πρόσθεσε πως ήταν και για τον ίδιο μία πολύ δύσκολη απόφαση.

«Η κυρία Μπακογιάννη, η ίδια είχε δείξει τον δρόμο. Είχε δώσει πρόσφατα συνέντευξη στο "Βήμα" λέγοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και η ίδια δεν ενδιαφέρεται για αξιώματα», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε πως:

«Είναι προφανές αυτό που βγαίνει από το συμπέρασμα».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη από πολλές χιλιάδες ψηφοφόρους και ευρύτερα της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και είναι ο πιθανότερος πρωθυπουργός, όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις. Έχει λοιπόν ένα πολύ μεγάλο χρέος. Το χρέος αυτό είναι να αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας και να προχωρήσει με βάση τις επιλογές που έχει κάνει και τις εξαγγελίες που ο ίδιος κάνει. Η κυρία Μπακογιάννη είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό στέλεχος, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερο εκτόπισμα, όμως η επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη αποτυπώνεται σε αυτό που είπε στην "Καθημερινή"», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα για το αν η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να κάνει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όπως πχ με τον Κώστα Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε:

«Ο κύριος Μητσοτάκης είπε σαφώς στην "Καθημερινή", ότι δεν μπορεί να δίνεται η εικόνα ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι μία οικογενειακή υπόθεση».

πηγη newpost.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.