ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Το κλειδί της επιτυχίας για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς

Το στοίχημα για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς είναι η συμμετοχή των πολιτών. Κλειδί της επιτυχίας είναι η συμμετοχή και για αυτό το λόγο, όλοι οι υποψήφιοι έχουν απευθύνει προσκλητήριο στους ψηφοφόρους.

Από το ΠΑΣΟΚ και το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά εκτίμηση είναι ότι η προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες πιθανόν να κινηθεί γύρω στις 130 χιλιάδες και άνω. Αν αυτό επιβεβαιωθεί στην ουσία δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της Φώφης Γεννηματά να διευρύνει και να ενώσει κάτω από έναν ενιαίο φορέα την κεντροαριστερά.

Όσο περισσότεροι είναι οι ψηφοφόροι τόσο πιο πολύ ο νέος φορέας θα έχει γερές βάσεις στη κοινωνία, αναφέρουν από το Ποτάμι σε ότι φορά την συμμετοχή του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση από την οδό Σεβαστουπόλεως θεωρούν ότι για να έχει επιτυχία ο νέος φορέας θα πρέπει οι ψηφοφόροι που θα συμμετάσχουν να κινηθούν πάνω από 200 χιλιάδες.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης, απευθύνει πρόσκληση στους ψηφοφόρους για να «σπάσουν» οι ίδιοι όπως λέει τους κομματικούς μηχανισμούς. Πεποίθηση του δημάρχου Αθήνας είναι ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι έκπληξη: ‘Έχουμε ενδείξεις ότι η κοινωνία απαντά στους μηχανισμούς και η προσέλευση μπορεί να εκπλήξει, αναφέρουν επιτελείς του Δημάρχου Αθήνας.

Μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, έχει και το επιτελείο του κ. Νίκου Ανδρουλάκη. Οι ίδιοι πιστεύουν ότι για τα δικά τους δεδομένα η συμμετοχή των πολιτών θα είναι καλή , αναφέρουν ενώ το επιτελείο του κ. Γιάννη Μανιάτη, δηλώνει ότι θα είναι ικανοποιημένο αν προσέλθουν στις κάλπες γύρω στις 150 χιλιάδες ψηφοφόροι.

Μέχρι να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία και να αρχίσει απρόσκοπτα να ψηφίζουν οι πολίτες, ο Γιάννης Ραγκούσης αποφεύγει να κάνει την παραμικρή εκτίμηση αν πρώτα όπως τονίζουν συνεργάτες του δεν ξεκινήσει η διαδικασία χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως και οι επιτελείς του κ. Ραγκούση θεωρούν επιτυχία αν ο αριθμός των ψηφοφόρων είναι αρκετά υψηλός.

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.