ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Καρφιά Σταύρου στον Καμίνη - Η κεντροαριστερά θέλει πλήρη απασχόληση

Χάρηκε αλλά... έριξε και το φαρμάκι του ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον επίσης υποψήφιο, Γιώργο Καμίνη.

Και αυτό διότι για τον αρχηγό του Ποταμιού η αρχηγία του φορέα που θα προκύψει από το συνέδριο της Κεντροαριστεράς, είναι δουλειά... πλήρους απασχόλησης, κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τα όσα έχει δηλώσει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ερωτώμενος -σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- σχετικά με την αντίδρασή του στην πρόθεση του Γιώργου Καμίνη να παραμείνει στη θέση του δημάρχου Αθηναίων σε περίπτωση που εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα και αν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι «ασυμβίβαστο», ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε:

«Χαίρομαι που ο δήμαρχος της Αθήνας αποφάσισε να μπει σε αυτή τη διεκδίκηση. Και του το είπα. Ξαφνιάστηκα όμως όταν ανακοίνωσε ότι θα μείνει δήμαρχος ακόμη και αν εκλεγεί. Νομίζω ότι όλοι ξαφνιάστηκαν. Το να δημιουργήσεις ένα νέο κόμμα, δεν μπορεί να είναι απογευματινή εργασία. Δεν είναι θέμα τυπικού ασυμβίβαστου. Πρέπει όλη μέρα -θα έλεγα και όλη νύχτα- να συνεργάζεσαι, να δουλεύεις, να μελετάς, να χτίζεις. Πώς μπορείς λοιπόν να είσαι και δήμαρχος της πρωτεύουσας; Μιας πόλης με συνεχή νέα προβλήματα; Δεν το έχω καταλάβει αυτό».

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.