ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Το κλειστό κύκλωμα που παρακολουθεί τη Βουλή ο πρωθυπουργός

Εδώ και καιρό οι βουλευτές, κυρίως της αντιπολίτευσης, υποψιάζονταν ότι κάποια στρατηγική θα είχε ασφαλώς ο Αλέξης Τσίπρας και ξαφνικά πετάγεται ως τη Βουλή για να πάρει τον λόγο, αδιαφορώντας εάν στην αίθουσα είναι ο Κ. Μητσοτάκης ή οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Ετσι έβαλαν κάποιον να τον ρωτήσει τι ακριβώς κάνει.

 

Τον συνάντησε τυχαίως στον διάδρομο της Βουλής και ο Πρωθυπουργός δέχθηκε να λύσει την απορία: «Ναι, αυτό κάνω. Παρακολουθώ από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης και όποτε κρίνω επεμβαίνω» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ηταν χαρούμενος, ικανοποιημένος από την εμφάνισή του επειδή επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη που είχε επικαλεστεί τους εξωγήινους, και φαινόταν διατεθειμένος να απαντήσει σε όποια ερώτηση του υπέβαλλαν εκείνη τη στιγμή. Και επειδή δεν υπήρξε άλλη ερώτηση, έδωσε μόνος του μία... ατάκα για τον κ. Μητσοτάκη: «Τώρα τελευταίως ο Μητσοτάκης έχει μηδενίσει το κοντέρ» είπε και απομακρύνθηκε στην ασφάλεια του διαδρόμου που καταλήγει στο πολιτικό γραφείο του στη Βουλή.

Πηγη Tovima.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.