ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Μετεγχειρητικό στάδιο ανάγκασε τον Κουράκη να μην ψηφίσει για το φύλο στη Βουλή

Επιστολή πρόθεσης ψήφου του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής κατά την ψήφιση του σχεδίου νόμου "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η απουσία του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Αναστασίου Κουράκη από τη χθεσινή συζήτηση και την ονομαστική ψηφοφορία επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού" οφείλεται σε λόγους υγείας, καθότι ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής βρίσκεται σε κατάσταση μετεγχειρητικής ανάρρωσης. Ο κ. Κουράκης απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε στο Σώμα τη θετική ψήφο του για το νομοσχέδιο. Η επιστολή ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας.

,

image006.png@01D3427B.1B0E50D0" _mf_state="2" action="null" title="null">
Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.