ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Την Παρασκευή μάλλον η νέα κόντρα Τσίπρα -Μητσοτάκη στη βουλή

Στη Βουλή θα μεταφερθεί πλέον η δεύτερη πράξη της σύγκρουσης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με φόντο το περιεχόμενο της συμφωνίας μετά τη θετική ανταπόκριση που είχε το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση.

Στην κυβέρνηση πάντως κάνουν λόγο για ένα θετικό αποτέλεσμα που ανοίγει το δρόμο για ανάπτυξη και έξοδο από τα μνημόνια.

«Δεν είναι βέβαια τώρα η ώρα του εφησυχασμού αλλά της αποφασιστικότητας. Τώρα είναι η ώρα για να προωθήσουμε τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και κοινωνία.Να χτίσουμε πάνω σε ισχυρά θεμέλια ένα μοντέλο παραγωγής και διανομής. Το μοντέλο της Δίκαιης ανάπτυξης. Ένα μοντέλο όχι για τους λίγους αλλά για τους πολλούς» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμα του.

Με εντελώς διαφορετική οπτική αντιμετωπίζει η αντιπολίτευση την απόφαση του Eurogroup, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει ότι «Ο Τσίπρας δεν κέρδισε τίποτα για την χώρα και εξακολουθεί να κάνει πολύ κακό στην πατρίδα».

(πηγή: Star.gr)

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.