ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Επί...ποδός οι «53» στον ΣΥΡΙΖΑ - Ετοιμάζουν παρέμβαση για πλειστηριασμούς

Με αιχμή το «καυτό» θέμα της έναρξης των πλειστηριασμών συνεδρίασε σε πανελλαδικό επίπεδο η εσωκομματική τάση των «53» το Σαββατοκύριακο, παρουσία στελεχών αλλά και υπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουν στελέχη της τάσης στο iefimerida υπήρξε έντονος προβληματισμός στις τοποθετήσεις όλων. Ως εκ τούτου, η εσωκομματική αντιπολίτευση κινείται στην παρούσα φάση στην κατεύθυνση προετοιμασίας συγκεκριμένης πρότασης για τους πλειστηριασμούς-σε πολιτικό και νομικό επίπεδο-η οποία θα αξιώνει να κατοχυρώνεται νομοθετικά η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμό και μετά το 2018.

Το «παρών» έδωσε ο Νίκος Φίλης που όλο αυτό το διάστημα δεν σταματάει να εκτοξεύει βολές. Και πολλοί ακόμα υπουργοί όπως η Έφη Αχτσιόγλου, η Θεανώ Φωτίου αλλά και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Διαρκές συνέδριο για την έξοδο από το Πρόγραμμα
Υπό σκέψη, τελεί ακόμα και το ενδεχόμενο να προτείνουν Διαρκές Συνέδριο το πρώτο εξάμηνο του 2018 , προκειμένου να συζητηθεί το πλαίσιο εξόδου της χώρας από το μνημόνιο αλλά και ποια πεδία ελευθερίας θα υπάρχουν.

Αρχές του χρόνου η Κεντρική Επιτροπή
Όσο για την πολυθρύλητη συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία η τάση ζητά μετ’ επιτάσεως, οι πληροφορίες λένε ότι μεταφέρεται για μετά τις γιορτές (πιθανότατα το Σάββατο στις 13 Ιανουαρίου) οπότε και θα ανοίξουν όλες οι πλευρές τα χαρτιά τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:

Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 11/12
Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.