ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ο πρωθυπουργός κάλυψε τον κ.Καμμένο και αυτό σημαίνει ότι ηθικά, νομικά και πολιτικά είναι συνυπεύθυνος

«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να καλύψει πλήρως τον κ. Καμμένο και αυτό σημαίνει ότι ηθικά, νομικά και πολιτικά είναι συνυπεύθυνος» τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την υπόθεση με την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία και πρόσθεσε ότι «σήμερα αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και γι? αυτό θα επιλέξουν την άτακτη φυγή. Χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την πρόταση του κυρίου Φίλη που ζητά για ανθρωπιστικούς λόγους να μην υλοποιηθεί η συμφωνία, θα την "ακυρώσουν", για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες. Πάντως, θέλω να επισημάνω ότι αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το σπίτι σας και τον πιάσετε δεν σημαίνει ότι είναι αθώος και ότι δεν συνέβη τίποτα».

Σε ερώτηση για τη διαφθορά και την επιλογή της κυβέρνησης να επικαλείται της υπόθεση της Siemens σε κάθε ευκαιρία υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας «επικαλείται σκάνδαλα διότι δεν μπορεί να απαντήσει στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Τι να πει σε αυτούς που τον ψήφισαν επειδή πίστεψαν ότι θα εφάρμοζε σεισάχθεια στα δάνεια; και τι να πει σε αυτούς που σήμερα πλειστηριάζεται η πρώτη κατοικία τους; Τι να πει σε αυτούς που τους κόβει το ΕΚΑΣ και στους κοινωνικά αδύναμους που τους κόβει τα επιδόματα; Δεν μπορεί να πει τίποτα γι? αυτό ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα».     απο ΑΠΕ ΜΠΕ

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.