ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Λεβέντης: Λάθος η εκλογή Γεννηματά

Την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του νέου υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριστεράς , σχολίασε η Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Η Φώφη Γεννηματά ήθελε να εκλεγεί από μία ανοικτή διαδικασία γιατί ή ίδια δεν τράβαγε και γιατί πιστεύει ότι θα επιστρέψουν πίσω ψηφοφόροι που έχουν φύγει», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ωστόσο -όπως υποστήριξε- «ο νόμος λέει ότι όταν ένα κόμμα μικραίνει, δεν ξανανεβαίνει».

Επίσης, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «λάθος» την εκλογή Γεννηματά και προσέθεσε ότι η Κεντροαριστερά «εάν έβγαζε αρχηγό τον Ανδρουλάκη μπορεί να είχε μια ελπίδα». Υποστήριξε ακόμη ότι είχε δεχτεί και ο ίδιος πρόταση από την κ. Γεννηματά, προ του εγχειρήματος, να συνεργαστούν προεκλογικά αφού κρατήσουν ο κάθε φορέας το κόμμα του, την οποία (σ.σ πρόταση) απέρριψε, όπως είπε γιατί η κυρία Γεννηματά είναι όμηρος όσων από το ΠΑΣΟΚ έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα.
«Εάν κάνανε ευρύτερη ανανέωση και διώχνανε την παλιά σχολή, εάν εξηγούσαν πώς θα πληρώσουν τα δάνειά τους και πώς διόρισαν τόσο κόσμο μπορεί και να σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τις ενέργειές της στο θέμα των πλημμυροπαθών. Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν είναι για να αποζημιώνει αλλά για να προλαμβάνει. Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε και την αξιωματική αντιπολίτευση για απάθεια και τόνισε ότι εάν είχε δημιουργηθεί μια οικουμενική κυβέρνηση δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.       απο enikos.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.