ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Στη Λάρισα το 5ο προσυνέδριο της ΝΔ

Με βασικό αντικείμενο την ανάπτυξη και την σχέση της με τον πρωτογενή τομέα, τις μεταφορές, την αυτοδιοίκηση, τις υποδομές,

αλλά και την ευρυζωνικότητα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, το 5ο προσυνέδριο της ΝΔ, στη Λάρισα, παρουσία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα παραπάνω θέματα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, παρουσιάζοντας τους κεντρικούς άξονες του προσυνεδρίου του κόμματος.

Όπως είπε η κ. Ζαχαράκη, τα πρόσωπα που συμμετέχουν στα προσυνέδρια της ΝΔ, εκτός από τα στελέχη του κόμματος, είναι και άνθρωποι της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, αλλά και επιχειρηματίες, που βιώνουν τα προβλήματα της χώρας, σημειώνοντας πως ένα από τα βασικά μηνύματα που θέλει να στείλει η ΝΔ μέσω του προσυνεδρίου, είναι «η συμμετοχή και ο ανοιχτός διάλογος».

Η κ. Ζαχαράκη υποστήριξε, πως τα προσυνέδρια έχουν το στοιχείο της καινοτομίας, καθώς ο πρόεδρος και τα στελέχη του κόμματος έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις απόψεις των εμπειρογνώμων και των ομιλητών του συνεδρίου, αλλά και να θέσουν ερωτήματα.

 

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.