ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Παπαγγελόπουλος: Νέα υπουργική απόφαση για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες»

Στην έκδοση νέας υπουργικής απόφασης που θα ρυθμίζει τις λεπτομέρειες υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης προχωρά η κυβέρνηση μετά τη χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Την νέα ΚΥΑ προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε, αφήνοντας μάλιστα και μια αιχμή, αφού η απόφαση εξεδόθη στην εκπνοή του χρόνου για την υποβολή των δηλώσεων (λήγει το Σάββατο 21/10)

Όπως επισημαίνει ο υπουργός «η κυβέρνηση μόλις η απόφαση του ΣτΕ καθαρογραφεί και λάβει επίσημα γνώση όλου του περιεχομένου της, θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες με γνώμονα την πάταξη της διαφθοράς... Οι αρμόδιοι υπουργοί θα προβούν σε επανέκδοση της σχετικής ΚΥΑ ( κοινής υπουργικής απόφασης) με την οποία θα ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή».

Πηγή:iefimerida.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.