ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή με τον Τούρκο ομολογό του Αχ. Αρσλάν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Τούρκο υπουργό Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας Αχμέτ Αρσλάν, στο υπουργείο Ναυτιλίας στον Πειραιά. Οι δυο υπουργού συζήτησαν μεταξύ άλλων το ζήτημα που προέκυψε μετά τη διακοπή των δρομολογίων εμπορικών σκαφών με τουρκική σημαία, που εκτελούν δρομολόγια προς την Ελλάδα, καθώς και για τον θαλάσσιο τουρισμό γενικότερα και τις θαλάσσιες μεταφορές εμπορευμάτων.

«Υπάρχει μία σοβαρή εκκρεμότητα χαρακτηρισμού ορισμένων ξύλινων σκαφών της Τουρκίας, η οποία θέλει να τα χαρακτηρίζει ως "πρωτόγονα", αλλά ωστόσο είναι επιβατικά τουριστικά και πρέπει να εξασφαλίζουν μια σειρά προδιαγραφών που εμπίπτουν σε διεθνείς κανονισμούς», επισήμανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία διάθεση να δυσκολέψουμε την Τουρκία σε ό,τι αφορά τον χαρακτηρισμό της σημαίας της».     απο ΑΠΕ ΜΠΕ

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.