ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Παρέμβαση Καμίνη για τον "τσακωμό" ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για τα διαδικαστικά

Παρέμβαση στο θέμα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έκανε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, επέκρινε την Χ. Τρικούπη για τις «ημιεπίσημες διαρροές» με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δήλωνε αμετακίνητο ως προς το επίμαχο θέμα που έχει προκαλέσει εντάσεις μεταξύ Γεννηματά και Στ. Θεοδωράκη.

«Το ζήτημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση στην επεξεργασία του από την επιτροπή Αλιβιζάτου. To να προκαταβάλλεται με ημιεπίσημες ανακοινώσεις η αποτυχία της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας δεν ταιριάζει στις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνευθύνης των υποψηφίων» τόνισε ο Γ. Καμίνης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η συνέχιση της δημόσιας συζήτησης για διαδικαστικά θέματα βλάπτει τη δημοκρατική παράταξη, που για το εγχείρημα έχει ως εγγύηση το κύρος της επιτροπής Αλιβιζάτου αλλά και την ίδια την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία».

Νωρίτερα, ο Στ. Θεοδωράκης δήλωνε από την Καλαμάτα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς συμφωνεί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.