ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Λεβέντης: Θα ήταν γενναίο να φτιαχτεί μία κυβέρνηση και με τη συμμετοχή της ΝΔ

Ο Βασίλης Λεβέντης χαρκατήρισε ανορθόδοξο το γεγονός ότι ενώ η Ελλάδα δεν πήρε τίποτα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, εκτίμησε ότι το κρίσιμο είναι να έρθουν επενδύσεις στη χώρα κάτι με το οποίο συμφώνηση και ο πρωθυπουργός. «Του είπα ότι δεν έπρεπε να ανεβάσει τους τόνους χρέος και ποσοτική χαλάρωση» είπε ο κ. Λεβέντης.

Εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας σαν πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να πάει τη Ελλάδα προς την Ευρώπη αλλά εξέφρασε φόβους για το κόμμα του, «δεν πιστεύουν στην Ευρώπη και η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση» είπε ο κ. Λεβέντης.

Υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασιών επισημαίνοντας την πίστη του κόμματός του σε αυτές. «Θα ήταν γενναίο να δημιουργηθεί μία κυβέρνηση και με τη συμμετοχή της Ν.Δ., για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Να φτιαχτεί μια κυβέρνηση οικουμενική» πρόσθεσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην Τουρκία με αφορμή και την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού τονίζοντας ότι «τα θέλουν όλα δικά τους ακόμα και για τα πετρέλαια εξέφρασα επιφυλάξεις ότι αν συνεχίσουμε με το Ισραήλ θα έρχονται και θα τα ζητούν όλα δικά τους. Η μόνη λύση είναι η Τουρκία να προσεγγίσει την Ε.Ε. Σε αυτό συμφωνήσαμε».   απο kontranews.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.