ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ντ. Μπακογιάννη: Με τέτοια ακραία υφεσιακά μέτρα δεν υπάρχει ελπίδα για ανάπτυξη

Την εκτίμηση ότι "με μια τέτοια συμφωνία και με τέτοια ακραία υφεσιακά μέτρα" δεν υπάρχει ελπίδα για σοβαρή ανάπτυξη της

οικονομίας, διατύπωσε η βουλευτής Α' Αθηνών, τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

"Η πραγματικότητα είναι ότι η συμφωνία αυτή είναι ένα αποτέλεσμα μηδενικό, μιας εξαιρετικά κακής διαπραγμάτευσης, διότι έξι μήνες μετά, έχοντας πληρώσει ένα δυσβάστακτο κόστος για την οικονομία, δηλαδή το κόστος της ανασφάλειας, έρχεται η κυβέρνηση και μας φέρνει ακριβώς αυτά τα οποία και έξι μήνες πριν είχαν τεθεί στο τραπέζι, αλλά δεν είχαν τεθεί πριν από έναν χρόνο. Και αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Σήμερα πληρώνουμε ένα κόστος το οποίο δεν υπήρχε, δεν υπήρχαν τα μέτρα αυτά προς διαπραγμάτευση" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε, μεταξύ άλλων: "Το μνημόνιο, η συμφωνία την οποία και εμείς υποχρεωθήκαμε να ψηφίσουμε για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη προβλέπει σήμερα ότι εάν έχεις υπέρβαση πλεονάσματος έχεις τη δυνατότητα να επιστρέψεις το 40% στην κοινωνία". Το πλεόνασμα προέρχεται από το υστέρημα της κοινωνίας είπε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: "Ξέρουμε ότι αν ήθελε ο κ. Τσίπρας, μπορούσε να είχε κάνει αυτό που είχε κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ να ανακουφίσει τώρα τον κόσμο".

Πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.