ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Δεν θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια το Mega – Το… εναλλακτικό πλάνο

- Οι μέτοχοι του Mega αναμένεται να διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες με άλλες εταιρείες - Αγωνιούν οι εργαζόμενοι που είναι επί μήνες απλήρωτοι - Μέχρι πότε θα εκπέμπει το Μεγάλο Κανάλι
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις επτά τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη, χωρίς τη συμεμτοχή της εταιρείας Τηλέτυπος ΑΕ που έχει το Mega. Την ίδια ώρα, οι -επί μήνες- απλήρωτοι εργαζόμενοι αγωνιούν για την τύχη του Μεγάλου Καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται σίγουρο πως οι μέτοχοί του, κύριοι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες με άλλες εταιρείες.

Ωστόσο, υπάρχει φημολογία ότι αν το Mega καταφέρει να μπει σε ορθή λειτουργία, μπορεί οι μέτοχοι του να διεκδικήσουν άδεια ψυχαγωγικού προγράμματος. Οι άδειες αυτές, αναμένεται να δημοπρατηθούν από το ΕΣΡ σε νέα διαγωνιστική φάση.

Μέχρι πότε θα εκπέμπει
Το Mega έχει τη δυνατότητα, να εκπέμπει, ως το τέλος του Φεβρουαρίου, καθώς, όπως ορίζει ο νόμος 4339/2015, όποιος σταθμός δεν συμμετάσχει στη αδειοδοτική διαδικασία, μπορεί να μεταδίδει σήμα έως και τρεις μήνες από την προκήρυξη των αδειών, η οποία έγινε στις 27 Δεκεμβρίου 2017.           απο newsit.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.