ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Πώς θα παίζεται το παιχνίδι «Νομάδες» με τις τρεις ομάδες

O ANT1 αναμένεται να παρουσιάσει την απόλυτη πρόκληση, ένα adventure reality show, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι «Νομάδες» θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα προβάλλονται καθημερινά από 21:00 έως 23:00 , ενώ την Παρασκευή θα υπάρχει ένα special επεισόδιο.

Στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας θα διεξάγεται ένα αγώνισμα, προκειμένου να αποφασιστεί πού θα μείνει η κάθε μία από τις τρεις ομάδες. Η νικήτρια ομάδα θα απολαμβάνει για μία εβδομάδα τις παροχές μία πολυτελούς διαμονής, η δεύτερη ομάδα θα μεταφέρεται σε ένα μικρό χωριό, όπου θα πρέπει ν α συνυπάρξει με τους ντόπιους και να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό και τον ύπνο της, ενώ η τρίτη ομάδα θα ζει με τους ιθαγενείς.

Οι ομάδες που θα χάνουν θα πρέπει να δίνουν από έναν προτεινόμενο παίκτη. Αυτοί οι δύο θα κοντράρονται σε ένα μεταξύ τους παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουν την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα επιλέξει το άτομο που θα γίνει ο επόμενος αρχηγός στην ομάδα του, καθώς θα υπάρχει πάντα αρχηγός. Κάθε Τρίτη θα γίνεται αγώνας επάθλου, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιούνται οι αγώνες για την περίφημη ασυλία. Την Παρασκευή θα αποχωρεί ο παίκτης που θα χάνει, θα μπαίνει υποψήφιος και θα επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας από το κοινό.

Πηγή Newsbeast.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.