ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

MasterChef: Ο παίκτης που έκανε έξαλλους τους κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής στάθηκε μπροστά από τους κριτές του και τους παρουσίασε ένα φιλέτο Ουέλλινγκτον. Οι απαντήσεις, όμως, που τους έδινε σε διάφορες ερωτήσεις τους εκνεύρισαν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε λόγο για ειρωνεία του διαγωνιζόμενου, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε έξαλλος και του είπε: «Γρηγόρη, επέλεξες ένα πιάτο να το παρουσιάσεις μπροστά μας που είναι ημιτελές. Για κάποιο λόγο θεωρείς ότι ένα στοιχείο έλειπε από το πιάτο, ένα φαφλατάδικο, μπερδεμένο που είπες. Επειδή και οι τρεις δουλεύουμε σε εστιατόρια και υποδεχόμαστε κόσμο που ηλικιακά είναι πάνω κάτω κοντά σου, ξέρεις πώς τους ονομάζουμε;

Μαγειρικούς τσαρλατάνους, οι οποίοι σκαλίζουν να βρουν στο ίντερνετ ότι μπορούν και πηγαίνουν μετά και έχουν ύφος, αραδιάζοντας τρεις σειρές αρλούμπες από πράγματα που δεν ξέρουν τι είναι. Δεν έχεις καμία θέση εδώ πέρα. Όχι μόνο μαγειρικά, αλλά και ως ύφος. Είναι καλό να υπερασπίζεσαι το πιάτο σου, αλλά να έχεις και κάτι να πεις».

Στη συνέχεια, οι δύο σεφ είπαν μεταξύ τους:

Π.Ι.: Και πολύ ήρεμα τα είπες. Η ειρωνεία ήταν μέχρι εκεί. Με πειράζει πάρα πολύ η ειρωνεία.

Λ.Κ.: Δεν με πειράζει η ειρωνεία. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ημιμάθειας και έπαρσης.

 

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.