ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ποια τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τα... έκανε πάνω της λίγο πριν ανέβει στην πίστα

Δύο περιστατικά που της έχουν συμβεί σε νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδούσε όταν πρωτοξεκίνησε, περιέγραψε στην κάμερα του Μακεδονία TV η Σαμπρίνα.

 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι λίγο πριν ανέβει στην πίστα, δεν μπόρεσε να κρατηθεί από το άγχος και τα... έκανε πάνω της.

«Η πρώτη ιστορία αφορά την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στη σκηνή. Ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια, είχε πολύ κόσμο το μαγαζί… πάρα πολύ κόσμο. Είχα πάρει ένα ωραίο λευκό παντελόνι, ένα λευκό μπουστάκι, πολύ ωραίες ψηλές γόβες…Ήμουν πολύ γλυκιά, πολύ όμορφη.

Δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, είχα άγχος. Φτάνει η ώρα να βγω, παίζει η εισαγωγή και πάω στον καθρέφτη, αλλά έχω πολύ άγχος που λέω θα το κοντρολάρω… Καθώς προχωράω, τα έκανα πάνω μου πριν βγω… εκείνη τη στιγμή είχα μεγάλο άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ξαναγύρισα πίσω, έπαιξαν ξανά την εισαγωγή και ξαναβγήκα με άλλο παντελόνι, μαύρο, με μαύρες γόβες» εξομολογήθηκε η Σαμπρίνα.

 
 
 
 

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.