ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Σάκης και Κάτια μαζί στη Νέα Υόρκη

 

Με αφορμή το 5ο Ετήσιό της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επίσημος προσκεκλημένος, το αγαπημένο ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες για την πρωτεύουσα του κόσμου -όπως είναι γνωστή η Νέα Υόρκη.

Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα, έχει αναλάβει ως «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» την παρουσίαση της εκδήλωσης, που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειας. Ακόμη, θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους θα μείνουν στην Αμερική και μακριά από τα παιδιά τους (που έχουν ξεκινήσει ήδη το σχολείο) για μια εβδομάδα, ως τις αρχές του επόμενου μήνα. Προς το παρόν, μάλιστα έχουν ξεκινήσει τους περιπάτους, αλλά και την εξερεύνηση στη Νέα Υόρκη.

πηγη Tlife.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.