ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη θα περάσουν αυτή τη εβδομάδα οΣάκης Ρουβάςκαι ηΚάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι αναχώρησε τη Δευτέρα από την Αθήνα με προορισμό την πρωτευούσα του κόσμου και αφήνοντας τα παιδιά πίσω τους αφού έχουν ήδη μπει σε πρόγραμμα με τα σχολεία τους.

Αφορμή για το ταξίδι του Σάκη και της Κάτιας είναι το 5ο Ετήσιό της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επισημος προσκεκλημένος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης -που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειας και όχι μόνο- έχει αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενώ θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παραμείνουν στην Αμερική, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE (δεςεδώόλο το ρεπορτάζ), μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.Οι δυο τους έχουν αρχίσει ήδη να απολαμβάνουν τις πρώτες τους βόλτες στη Νέα Υόρκη και φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν την χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

  απο tlife.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.