ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Αδιανόητο αιμομικτικό σκάνδαλο! Μητέρα αφού παντρεύτηκε τον γιο της... παντρεύτηκε και την κόρη της (φωτογραφίες)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκεκριμένη είδηση αιμομιξίας από 44χρονη μητέρα.

Ο λόγος για την Μίστι Βέλβετ Ντον Σπαν, η οποία ομολόγησε την ενοχή της στο δικαστήριο που της επέβαλε ποινή δεκαετούς κάθειρξης με αναστολή με τον γάμο εν τω μεταξύ να έχει ακυρωθεί.

Η 44χρονη παντρεύτηκε πρώτα τον ίδιο της το γιο και μετά από μερικά χρόνια και την κόρη της.Οι δύο γυναίκες, η 44χρονη μητέρα και η 26χρονη κόρη της, παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2016. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου ένας επιθεωρητής της Υπηρεσίας Κοινωνικής Ευημερίας υποπτεύθηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στην οικογένεια και σήμανε συναγερμό με αποτέλεσμα να συλληφθούν μάνα και κόρη έναν μήνα αργότερα  και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για αιμομιξία.

Στη διάρκεια των ερευνών προέκυψε ότι η μητέρα είχε παντρευτεί το 2008 και τον τότε 18χρονο γιο της, Τζόντι Κάλβιν, ο οποίος, ωστόσο, ακύρωσε 15 μήνες αργότερα τον γάμο επικαλούμενος αιμομιξία. Φαίνεται, όμως, ότι η υπόθεση τότε δεν είχε καταλήξει στα δικαστήρια.

Η 26χρονη Μίστι Βέλβετ Ντον Σπαν

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ η μητέρα είχε χάσει προ πολλού την επιμέλεια των συνολικά τριών παιδιών της, τα οποία υιοθέτησε η γιαγιά τους. Στην ανάκριση η μητέρα παραδέχθηκε ότι μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν είχε καμία επαφή με κανένα από τα παιδιά της, μέχρι που ξαναβρήκε την κόρη της. Η τελευταία είπε στην αστυνομία ότι όταν ξαναείδε τη μητέρα της για πρώτη φορά το 2014, «ένιωσαν ένα κλικ».

Ο αδελφός της, Κόντι, από την άλλη είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η μάνα τους τους ασκούσε πίεση. «Πίεζε την αδελφή μου να το κάνει, υπάρχουν πολλοί που το γνωρίζουν αυτό».

H 44χρονη μητέρα, Πατρίτσια Αν Σπαν

Η ίδια η Πατρίτσια υποστηρίζει ότι παντρεύτηκε την κόρη της για να μπορέσει να υιοθετήσει ένα παιδί κι ότι πριν το γάμο διάβασε τους νόμους και συμπέρανε ότι δεν απαγορευόταν να παντρευτεί το ίδιο της τη σπλάχνο, αφού στο πιστοποιητικό γέννησης της Μίστι εμφανιζόταν η γιαγιά ως βιολογική μητέρα της.

Η αστυνομία θεωρεί ότι το πιστοποιητικό γέννησης άλλαξε μετά την υιοθεσία, αφού το αρχικό ανέφερε το όνομα της πραγματικής μητέρας της Μίστι.

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.