ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Διέκοψαν την ανάκριση γιατί ο κατηγορούμενος συνεχώς «αεριζόταν«

Κατηγορούμενοι σε ανακριτικά δωμάτια έχουν σκεφτεί πάρα πολλούς τρόπους για να εκνευρίσουν τους αστυνομικούς και να καταφέρουν να τους ξεφορτωθούν. Άλλες φορές πάλι είναι συγκαταβατικοί σε μία προσπάθεια να κερδίσουν την εύνοια των ανακριτών, επωφελούμενοι έναν καλό λόγο του οργάνου της τάξης.

Ανάκριση, ωστόσο, να σταματάει πρόωρα καθώς το δωμάτιο είχε μετατραπεί σε «θάλαμο αερίων», δεν είχαμε ξανασυναντήσει.

Ο 24χρονος από το Κάνσας, Σον Σάικς, είχε συλληφθεί με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία τους. Ο νεαρός πιάστηκε μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο αυτοκίνητό του όπου και βρέθηκαν σακ βουαγιάζ με κλεμμένα όπλα και ναρκωτικά.

Όταν τον έβαλαν στο δωμάτιο της ανάκρισης, πριν από κάθε απάντηση που έπρεπε να δώσει στον αστυνομικό, ο Σάικς… «αεριζόταν». Μετά από τρεις ερωτήσεις ο αστυνομικός ενοχλημένος σταμάτησε τη διαδικασία αφενός γιατί ο κατηγορούμενος δεν έδειχνε διάθεση συνεργασίας και αφετέρου το δωμάτιο είχε αποκτήσει μία εξαιρετικά άσχημη οσμή, η οποία έκανε την κατάσταση αφόρητη.

Ο ντετέκτιβ που ανέλαβε την ανάκριση έγραψε στην αναφορά του: «Μόλις τον ρώτησα για τη διεύθυνσή του εκείνος έγειρε στην καρέκλα του και αερίστηκε δυνατά. Αυτό το έκανε και στις επόμενες δύο ερωτήσεις μου. Η κατάσταση ήταν αφόρητη και τελείωσα τη διαδικασία πρόωρα».

Οι κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν εν τέλει εκείνη τη μέρα αλλά μία επόμενη, στη διάρκεια της οποίας ο κατηγορούμενος και το... έντερό του ήταν πιο συνεργάσιμοι.

Πηγη newsbeast.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.