ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

19χρονος απέκτησε γυναικείο στήθος λόγω... ορμονικής διαταραχής (φωτογραφία)

Σε εγχείρηση μερικής μαστεκτομής αναγκάστηκε να υποβληθεί ένας 19χρονος από την Κίνα, ο οποίος εξαιτίας μιας ορμονικής διαταραχής ανέπτυξε στήθος γυναικείου μεγέθους στην δεξιά πλευρά του σώματός τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δεξιός μαστός του νέου άρχισε να αναπτύσσεται δυσανάλογα με τον άλλον στα 13 του χρόνια.

Εκείνος και οι γονείς του επισκέφθηκαν μαζί δεκάδες γιατρούς, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να ανασχέσει την ανάπτυξη του στήθους του νεαρού, με αποτέλεσμα να φτάσει τελικά φέτος να χωρά σε σουτιέν μεγέθους Α.

 

Στις αρχές Ιουλίου, ένας χειρουργός του Κεντρικού Νοσοκομείου της Γουενζού υπέβαλε τον νεαρό σε υπερηχοτομογραφία, η οποία έδειξε ότι ένας καλοήθης όγκος είχε αναπτυχθεί στον δεξιό μαστικό αδένα του νέου. Αντίθετα, η αριστερή πλευρά ήταν τελείως καθαρή και δεν εμφάνιζε κανένα πρήξιμο.

Σύμφωνα με τον χειρουργό, τα κρούσματα εφηβικής γυναικομαστίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, με το νοσοκομείο να δέχεται τουλάχιστον 100 ασθενείς κάθε χρόνο με το ίδιο πρόβλημα.

Όσο για τα αίτια αυτής της έξαρσης, οι επιστήμονες τα εντοπίζουν στην διατροφή των σημερινών νέων, αφού το φαστ φουντ που καταναλώνουν καθημερινά περιέχουν χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμονικές ισορροπίες του σώματος.

Πριν την επέμβαση:

Μετά την επέμβαση:

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.