ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Συμβουλές φροντίδας για το ξηρό δέρμα!

Οι σκληρές αντιδράσεις του χειμώνα σε αυτό το είδος του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε κνησμό, τραχύτητα, λεπιοειδές δέρμα, ερυθρότητα και κάψιμο. Η ειδική φροντίδα το χειμώνα για το ξηρό

δέρμα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε όλα τα σχετικά προβλήματα.

Βασικές συμβουλές φροντίδας του δέρματος για το χειμώνα:

1. Είναι σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας τακτικά. Χρησιμοποιήστε μια καλή ενυδατική κρέμα με φυσικά έλαια και φυτικά συστατικά που βοηθά στη διατήρηση του επιπέδου της υγρασίας και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.

2. Χρησιμοποιήστε σαπούνι με ενυδατική κρέμα.

3. Χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες φυσικά έλαια στο νερό του μπάνιου και αποφύγετε το τρίψιμο. Ενυδατώστε το δέρμα σας αμέσως μετά το μπάνιο για να αποφύγετε την ξηρότητα.

4. Απλώστε βαζελίνη στο δέρμα σας για να αποφύγετε τις ρωγμές, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μασάζ με βαζελίνη στα χέρια και τα πόδια σας δύο φορές την ημέρα.

5. Χρησιμοποιήστε για τη φροντίδα του δέρματος, προϊόντα ομορφιάς που περιέχουν λάδι jojoba, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο ή λάδι από σπόρους σταφυλιών.

6. Αποφύγετε τις εξαιρετικά θερμές περιοχές, μην κάθεστε κοντά στο τζάκι ή τη θερμάστρα, διότι αφαιρεί την υγρασία από το δέρμα καθιστώντας το πιο τραχύ.

Πηγή:neadiatrofis.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.