ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Πως θα κάνετε τέλειους γλουτούς

Προβολές, εκτάσεις, σκουότ, άρσεις ποδιών, γέφυρα, στεπ και τρέξιμο είναι μερικές μόνο από τις ασκήσεις γυμναστικής που υπόσχονται όχι μόνο να σμιλέψουν το σώμα σας στο σύνολο του, αλλά επικεντρώνονται στη σύσφιξη και ανόρθωση ενός σημείου που όλοι οι άντρες προσέχουν, τους γλουτούς.

Ωστόσο, όση υπομονή κι επιμονή κι αν διαθέτετε προκειμένου να βγάλετε εις πέρας τις δεκάδες επαναλήψεις τους, το πιθανότερο είναι να μην δείτε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε, μιας και υπάρχει μια άσκηση που ξεπερνά κάθε προσδοκία σύμφωνα με τους ειδικούς στο χώρο του fitness, η οποία εκτελείται κάτω από το νερό της θάλασσας ή της πισίνας.

Καθώς λοιπόν πακετάρετε τη βαλίτσα σας, μην ξεχάσετε να βάλετε σε αυτήν και ένα βασικό αξεσουάρ κολύμβησης: τα βατραχοπέδιλα.

Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να τα φορέσετε, να βάλετε και τη μάσκα σας και να κάνετε αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, θα αισθανθείτε ότι γυμνάζετε πολύ έντονα την περιοχή των γλουτών σας, ενώ η ίδια αίσθηση θα δημιουργηθεί και στο υπόλοιπο πόδι, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αποκτήσετε και τέλειες, καλογυμνασμένες γάμπες.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο τρόπο για εκγύμναση αυτής της μυϊκής ομάδας, προτείνουν να χρησιμοποιήσετε κοντά ή κομμένα βατραχοπέδιλα, γιατί ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας της άσκησης.

Εκτελέστε κινήσεις σε θέση πρόσθιου και έπειτα ενώστε τα και κολυμπήστε σαν γοργόνα.

Πηγή Bovary.gr

Rate this item
(0 votes)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:

Tο τέλειο φθινοπωρινό κραγιόν
Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.