ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ανοιχτά αλλά άδεια τα καταστήματα στα Χανιά

Να λειτουργήσει τα καταστήματα σήμερα Κυριακή αποφάσισε η πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου, τόσο στο ιστορικό κέντρο, όσο και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους των Χανίων, όμως φαίνεται οτι η ανταπόκριση των καταναλωτών δεν ήταν η αναμενόμενη.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο καιρός βέβαια δεν ήταν σύμμαχος καθώς απέτρεψε τον κόσμο από την καθιερωμένη κυριακάτικη βόλτα που ενδεχομένως θα συνδυαζόταν και με αγορές από καταστήματα, που υπενθυμίζεται οτι λειτουργούν σε περίοδο εκπτώσεων.

Η κίνηση στους δρόμους και στα εμπορικά καταστήματα είναι υποτονική και η εικόνα τους σήμερα το πρωί, εκτός από τις ανοιχτές πόρτες, δεν θυμίζει σε τίποτα οτι λειτουργούν κανονικά. Καλύτερη φαίνεται οτι είναι η κίνηση στα σούπερ μάρκετ τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται οτι τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν στις 11:00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα ενώ τα πολυκαταστήματα - όπως και τα σούπερ μάρκετ όπως αναφέρθηκε - θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Πηγή: flashnews.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.