ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018

Απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018 και αναλόγως της επιβατικής κίνησης τα δρομολόγια θα επεκταθούν και θα πυκνώσουν.
Τα αεροπορικά δρομολόγια θα εκτελούνται από την EasyJet και θα συνδέουν τον αερολιμένα του Βόλου στην Νέα Αγχίαλο με το αεροδρόμιο του Gatwick,που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της βρεταννικής πρωτεύουσας.
Η συμφωνία επιτεύχθηκε πριν από μέρες κατά την διάρκεια της μεγάλης Εκθεσης Τουρισμού του Λονδίνου,όπου συμμετέχει σταθερά συμμετέχει το δίδυμο "Βόλος-Πήλιον" και η οριστική συμφωνία "έκλεισε" στον Βόλο όταν εκπρόσωποι της EasyJet επισκέφθηκαν την περιοχή και είδαν και ενθουσιάστηκαν με τις εγκαταστάσεις του αερολιμένα στην Νέα Αγχίαλο.
Τα νέα αεροπρικά δρομολόγια μεταξύ Βόλου και Λονδίνου,θα ξεκινήσουν σε πρώτη φάση στο τέλος του προσεχούς Ιουνίου,θα έχουν διάρκεια 20 εβδομάδων και θα ολοκληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Θα εκτελούνται 2 πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Gatwick προς τον Βόλο και το αντίστροφο με αεροσκάφη μεσαίου μεγέθους των 188 θέσεων.
Η ΕasyJet ως το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα στην ιστοσελίδα της, την έναρξη των θερινών δρομολογίων μεταξύ Λονδίνου και Βόλου,ενώ παράλληλα το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της εταιρίας προγραμματίζεται να ανοίξει από τον Ιανουάριο του 2018
Στα σχέδια της εταιρίας-κολοσσός είναι η ένταξη της νέας αεροπορικής σύνδεσης στο διαφημιστικό της περιοδικό πτήσεων που διακινεί σε όλες τις πτήσεις της αλλά και στα άλλα μέσα προβολής που διαθέτει (instagram,facebook), γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή τόσο του αεροδρομίου του Βόλου, όσο της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.        απο ΑΠΕ ΜΠΕ

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.