ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Οι δύο άνδρες μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στα επεισόδια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου.


Για την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών σε βαθμό κακουργήματος, απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, δυο συλληφθέντες κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι δυο συλληφθέντες - ένας Έλληνας και ένας Γερμανός - μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας συγκεκριμένη μαρτυρία ότι οι ίδιοι κατείχαν και πετούσαν εκρηκτικά.

Πάντως, στους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Συγκεκριμένα, στον Έλληνα κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και στον Γερμανό κατηγορούμενο εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Πηγή: protothema

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.