ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Τούρκοι χάκαραν ροδιακή ιστοσελίδα -Ανήρτησαν την τουρκική σημαία και έγραψαν εθνικιστικά μηνύματα-Εικόνες

Στο στόχαστρο γνωστής ομάδας Τούρκων χάκερ που δρα το τελευταίο διάστημα, καταφέρνοντας «χτυπήματα» σε ευρωπαϊκές χώρες, μπήκε η ιστοσελίδα των εργαζομένων του συνδικάτου της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΣ ΡΟΔΑ την Κυριακή 30 Απριλίου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Δημοκρατική».

Μία ομάδα Τούρκων χάκερς εξαφάνισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης «ΔΕΣ ΡΟΔΑ» την περασμένη Κυριακή, αναρτώντας αντ΄αυτού την τουρκική σημαία και άλλα εθνικιστικά συνθήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου»οι Τούρκοι χάκερς ανέβασαν στην ιστοσελίδα εθνικιστικά μηνύματα στα τούρκικα όπως «Ρίξε μια ματιά στην ιστορία τι έπαθαν όσοι τα έβαλαν με τους Τούρκους» και  «Με τον Τούρκο να ‘σαι φίλος αλλά τον Τούρκο μην τον κάνεις εχθρό».

Σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες,  ο Ρόδιος διαχειριστής της σελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, ενημερώθηκε για την παραβίαση το βράδυ της Κυριακής, όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το πρόγραμμα εργασίας τους, και αντί αυτού, αντίκρισαν την τούρκικη σημαία και το λογότυπο των χάκερς!

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αμέσως έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, για να επαναφέρει τα δεδομένα, ενώ προς έκπληξη του είδε και ένα μήνυμα που του είχαν αφήσει οι χάκερς στο οποίο αναγραφόταν «γεια σου διαχειριστή, να ξέρεις ότι έχουμε χακάρει το site σου. Η Τουρκία είναι μεγάλη».

Αυτό δεν είναι το πρώτο τους «χτύπημα», καθώς πριν από μερικές εβδομάδες, θύματα Τούρκων χάκερς έπεσαν το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας, το τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το περιοδικό Forbes, η διεθνής αμνηστία, αλλά και το προφίλ του πρώην Γάλλου πρωθυπουργού Αλάν Ζιπέ. Το μήνυμα τους έκανε λόγο για «ναζιστική Γερμανία και Ολλανδία», ενώ την Τρίτη χάκαραν την ιστοσελίδα και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Καλά πληροφορημένες ανώτατες πηγές, ανέφεραν στην «Δημοκρατική» πως πρόκειται για «ισχυρή ομάδα» γνωστών χάκερς που παρεμβαίνει «όποτε κρίνει ότι απειλείται η Τουρκία ή όποτε γίνονται κινήσεις εναντίον της».

Πηγή:iefimerida.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

300x100

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.