ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κανένα ξενοδοχείο δεν διαθέτει σε δωμάτιο το νούμερο 420;

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής και χαλάρωσης, θα έχετε μείνει σε πολλά και διαφορετικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ωστόσο, αυτό που πιθανότατα δεν έχετε ποτέ προσέξει είναι, ότι υπάρχει ένας αριθμός τον οποίο τα ξενοδοχεία ποτέ δεν επιλέγουν για την αρίθμηση των δωματίων τους και δεν είναι άλλος από το 420.

Τυχαίο;

Μάλλον όχι, αφού σύμφωνα με το cosmopolitan.com ο αριθμός 420 σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την κάνναβη και αποτελεί ένα «μυστικό κώδικα» για αυτήν.

Για το λόγο αυτό και η 20η Απριλίου ή 4/20 όπως γράφουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία στις ΗΠΑ, έχει καθιερωθεί ως «ημέρα γιορτής» για το κάπνισμα μαριχουάνας.

Υπάρχουν ακόμη στοιχεία που υποστηρίζουν, ότι σε κάποιες περιπτώσεις άνθρωποι που έμεναν σε ξενοδοχεία όπου υπήρχε ο αριθμός αυτός, έκλεψαν την ταμπέλα του δωματίου ως αναμνηστικό.

Προκειμένου να αποφύγουν όλα αυτά τα προβλήματα, τα ξενοδοχεία παραλείπουν το συγκεκριμένο αριθμό από την αρίθμηση και έτσι, δεν υπάρχει κανένας πόλος έλξης για όσους κάνουν χρήση αυτού του ναρκωτικού.

πηγη Bovary.gr

Eπισήμανση: κάθε σχολιο αναγνώστη εκφράζει τον ιδιο και οχι αυτόν εδω τον ιστότοπο. Η ελευθερία του τύπου , δεν περιορίζεται.

Ενημέρωση με mail

Εγγραφείτε στο καθημερινό newsletter μας και λάβετε στο email σας όλα τα τελευταία νέα:

Αναζήτηση Άρθρων

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.

  Δέχομαι cookies από αυτή την ιστοσελίδα.